
Spod lady: mule 4-5 lipca!
28 czerwca, 2025
/Wieczór z mulami w roli głównej!
Już wkrótce w naszej restauracji wyjątkowa uczta inspirowana smakami Belgii i południa Francji! Tego wieczoru serwujemy:
Mule po belgijsku – mule w sosie na bazie białego wina, natki, tymianku, cebuli szalotki, czosnku, masła i odrobiny śmietanki. Do podsmażonej cebuli z czosnkiem wrzucamy mule, po krótkiej chwili zalewamy winem. Dusimy pod przykryciem do momentu otwarcia się muszli. Dodajemy masło, śmietanę, tymianek i natkę.
Mule po prowansalsku – mule duszone w sosie na bazie pomidorów i suszonych pomidorów z cebulą, czosnkiem natką i tymiankiem.
- Mule sprzedajemy w 3 gramaturach – 250g , 500g i 1 kg
- 250g za 29 zł, 500g za 49 zł i 1 kg za 79 zł
- Każdą porcję serwujemy z rzemieślniczą bagietką
Zarezerwuj stolik i daj się porwać smakom nadmorskiej Europy!